Rágcsálóirtás a mindennapokban: nyáron télen

A rágcsálók leggyakrabban a téli hónapokban kényszerülnek az ember közelébe. Ekkor nincs élelem, megfelelő hőmérséklet számukra a természetben. Kicsit más a helyzet a városi állatokkal, akik a természetes lakhelyek kiszorulásával az év minden időszakában kénytelenek a betondzsungel viszontagságai között életterületet, élelmet találni maguknak.

Rágcsálóirtás a mindennapokban: nyáron télen
Rágcsálóirtás a mindennapokban: nyáron télen

Ennek a helyzetnek köszönhető az, hogy a kártevők minden időszakában problémát jelenthetnek Budapest, és egyéb nagyvárosok területén. A rágcsáló minden fajára igaz, a gyors szaporodási, és környezethez alkalmazkodó képessége. Ezzel kell számolnunk akkor, amikor a rágcsálóirtó munkafolyamatba belekezdünk.

Az egérirtás sok esetben elvégezhető otthoni kereteken belül. Kis mérete a mi malmunkra hajtja vizet, illetve az egerek nem is olyan intelligensek mint a patkányok. Ezek az apró rágcsálók simán belesétálnak, és bele is ragadnak akár a ragacsos csapdákba, amire nagyobb kollégáiknál már nem számíthatunk. Egyrészt már eleve bele se mennek, másrészt ha igen, akkor is kiszabadulnak jellemzően.

Az otthoni rágcsálóirtás során nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a mérgezett állatok lelassulnak a méreg hatására, félelem érzetük kikapcsol. Ilyenkor egészen közel merészkednek akár az emberhez is.

Méretük és életvitelük miatt a patkány és az egér más hozzáállást igényel amikor harcba szállunk ellenük. A patkányok esetében olyan magas az egészségügyi és anyagi áldozat kockázata, hogy mindenkit biztatunk arra, hogy a kudarc élmények és a kockázatok elkerülése érdekében mielőbb forduljon szakemberhez. Mindig óvatosak vagyunk ezzel az iránymutatással, hisz első ránézésre ez a jól megfontolt anyagi érdekünk. Szeretnénk, ha olyan bizalom tudna kialakulni minden megrendelőnk felé, hogy biztonságos és higiénikus környezetben élhessen dolgozzon. Valójában ez egy win-win helyzet. A rágcsálók elleni küzdelem közös ügyünk, és mi erre szakosodtunk, hogy Ön saját szakmája elismert szaktekintélye lehessen.

Amennyiben szolgáltatásunkra van szüksége, és elnyertük bizalmát, keressen bennünket a honlapon fellelhető bármelyik formában, és mi állunk rendelkezésére a lehető legrövidebb határidővel, és teljeskörű szakértelmünkkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük